Medlemmer

Bankpaa AS

Tlf: 45 72 41 28
kontakt@bankpaa.no
www.bankpaa.no

Et lite og sjelfullt pensjonat. På Tranøy – stedet der natur, kunst & kultur møtes. Pensjonatet huser fem rom, hvor hvert rom har sin egen personlige sjarm og avslappende atmosfære.

Árran

Tlf: 75 77 51 00
post(at)arran.no
www.arran.no

Árran Julevsáme guovdásj/lulesamisk senter er en alminnelig selveiende stiftelse (org. nr. 874 691 402) hjemmehørende på Drag i Hamarøy kommune. Stiftelsens formål er «å eie og drive Árran som en nasjonal samisk institusjon for derigjennom å sikre, utvikle og videreføre lulesamisk kultur, språk og samfunnsliv. I sin virksomhet skal institusjonen stimulere og utvikle et inspirerende miljø i tråd med lokale samiske verdier og tradisjoner, og i respekt for den kristne kulturarv.»

Tørris Nord AS

Tlf: 413 31 278
post@torrisnord.no

Fiske & fangst, salg av fisk og skalldyr. Omsette tørris produkter, industrikjemikalier og tilhørende utstyr. I tillegg til, tørrisblåsing av inn og utvendig på bygninger, produksjonsmaskiner, alt av kjøretøy som anleggsmaskiner, båt, biler etc., elektriske komponenter, fjerning av bitumen, fasaderens, Teknisk renhold av industrilokaler, fjerning av overflaterust. Tørris kan brukes til rengjøring av stort sett alle typer overflater.

Vestfjord Explorer AS

post@vestfjordexplorer.no
www.vestfjordexplorer.no

Vestfjord Explorer As er et selskap som driver med RIB-tjenester i Vestfjord-området. Vår hovedbase er på Skutvik i Hamarøy.

Taste of North AS

Tlf: 415 59 116
Sigurd@tasteofnorth.no
www.tasteofnorth.no

Taste Of North er i dag en av landets største lutefiskprodusenter, med høy produksjonskapasitet både på fersk og frossen lutefisk. Du finner flere av våre produkter i butikkhyllene hos de store og kjente butikkjeder over hele landet. Taste Of North har i mange år vært godkjent eksportør av fisk og har lang tradisjon med eksport av både tørrfisk og klippfisk produkter til Europa, Afrika og Sør Amerika.

Ellingsen Seafood

Tlf: 760 66 710
post@ellingsen.no
www.ellingsenseafood.no

Et havbruksselskap med hovedvekt på oppdrett, slakting, salg og eksport av laks. I vintersesongen produserer vi også hvitfisk – saltet eller tørket, i tillegg til mottak av hval. Ellingsen Seafood AS har egen smoltproduksjon i selskapet Silver Seed. Vi har 11 tillatelser med produksjon i Vågan, Flakstad, Tjeldsund, Hadsel, Lødingen og Tysfjord. Det meste av fisken blir slaktet ved vårt slakter i Skrova, mens noe slaktes hos eksterne aktører.

Kulturelva

Anita Overelv
Tlf: 48 18 94 90

Kulturelva er et enkeltpersonsforetak som skal drive med kultur; arrangement, opplevelse og konsulent virksomhet.

Camp Hamarøy AS

Tlf: 90 79 10 74
b.skansen@bnsi.no
www.camphamaroy.no

Camp Hamarøy (tidligere Hamarøy fiskecamping) med 90 sengeplasser fordelt på 14 hytter og 6 motellrom. I tillegg er det 35 caravanplasser med strøm og vann, brygge med båtutleie, sanitæranlegg med vaskemuligheter og restaurant/kafè/pub.

Hamarøy Taxi

Ole Skarding
94 89 48 17 / 95 30 02 19

Hamarøy Taxi er et enkelmannsforetak som ble startet august 2010, etter at det hadde vært fritt for taxi på Hamarøy ca 2 mnd, etterhvert har løyvene fra Storjord og Drag kommet til. Vi har 4 biler som er stasjonert på Ulvsvåg, den ene bilen er tilpasset rullestol transport. Hovedsakelig er det pasientreiser vi kjører for.

Gallok High North Service Ltd

Tlf: 97 67 12 41
sven.roald.nysto@gmail.com

Tranøy Galleri og Kunstformidling

Bjørn Wiik: 91 52 85 10
Siri Nilsen: 91 59 33 36
www.tranoy-galleri.com

Tranøy Galleri skal levere kunst og kulturopplevelser for å skape magi. Vi skal bidra til det gode liv – midt i naturen, midt inni kunsten, midt mellom mennesker som stopper opp litt, sanser, tenker etter og nyter. I sommersesongen fra medio juni til medio august har vi åpent alle dager 11-19. (mandager stengt) Ved konserter er det åpent på kveldstid. Tranøy Galleri vil også ha jul på Tranøy, i månedsskifte november / desember for å skape litt mer liv i en mørk årstid, og spre varme med juleforestilling og kunstutstilling.

Cermaq
Arctic Salmon Center i Skutvik

Tlf: 468 03 963
www.arcticsalmoncenter.no

Arctic Salmon Center i Skutvik er Cermaq sitt Visningssenter for havbruk. Vi skal ha særskilt fokus på informasjon om hvilke grønne teknologier næringen jobber med. En av våre viktigste målgrupper er ungdom og studenter fra Hamarøy og regionen rundt oss. I sommersesongen juni-juli-august vil senteret være åpent alle dager kl 09-19. Da vil vi også tilby 2 daglige RIB turer ut til en av våre merder. Ellers i sesongen er senteret åpen etter avtale.

Anna Kuoljok, Njunjes

post@samisafaricamp.no
www.samisafaricamp.no

Anna Kuoljok er daglig leder i den samiske reiselivsbedriften Njunjes. Sammen med mannen Ingar Kuoljok driver hun Sámi Safari Camp i Mannfjorden i Tysfjord. Sámi Safari Camp er lavvo glamping – det vil si at fem av lavvoene har gulv, og er innredet og møblert etter formål. Campen har tre sovelavvoer, en storlavvo med salong og spisestue, og en toalettlavvo. I tillegg har vi to tradisjonelt innredet lavvoer med åpen ild, bjørkeris og reinskinn på gulvet. På Sámi Safari Camp kommer gjestene tett på naturen og den samiske kulturen.

Petas-Design

Tlf: 93 67 36 45
peter@petas-design.com
www.petas-design.com

Nettsider · Trykksaker · Logoer · Foto
Stilsikker utforming innenfor trykte og digitale medier. Design for profilering og markedsføring som er nøye gjennomtenkt med krav til høy kvalitet. Mangfoldig, målgruppe-orientert og passende. Utvikling av konsept samt utforming og realisering av f.eks: Nettsider · Logoer · Brosjyrer · Reklame · Annonser · Plakater · Skilt · Emballasje · Forretningspapirer · Kataloger · CD-Cover · Interaktive løsninger · Fotografering · Film · Profilartikler · Bøker · m.m.

Nordlaks Oppdrett AS

Tlf: 76 11 81 00
www.nordlaks.no

Nordlaks Oppdrett AS produserer rundt 40 000 tonn laks og regnbueørret hvert år. Selskapet har 39 lokaliteter fordelt på 9 kommuner i Nordland og Troms. Oppdrett er organisert i to driftsenheter; Nordland og Troms, hver med omtrent halvparten av produksjonen. Oppdrett hadde 127 ansatte i 2018.

Nord-Salten Kraft Konsern

Tlf: 75 77 10 00
firmapost@nordsaltenkraft.no
www.nordsaltenkraft.no

Konsernet Nord-Salten Kraft er et energikonsern som består av morselskap Nord-Salten Kraft Holding AS og datterselskapene Nord-Salten Kraft AS og Kystnett AS. Hovedkontoret til konsernet er på Ulvsvåg, men konsernet har og kontorer/oppmøtested i Bogøy i Steigen, Kjøpsvik i Narvik og Rekvannet i Hamarøy. Nord-Salten Kraft sin virksomhet består av drift av kraftstasjoner, kraftsalg til sluttbruker, utleie av bredbåndsnett og utleie av boliger. Kystnett eier, drifter og vedlikeholder distribusjons- og regionalnett fra Kobbelv i sør til Bognes i nord.

HT Safe AS

Tlf: 75 76 54 00
firmapost@ht-safe.no
www.ht-safe.no

HT Safe er et respons- og informasjonssenter med et bredt tjenestespekter for både offentlig og privat sektor. Vi tilbyr sentralbordtjenester, helsefaglig responssenter for velferdsteknologi og sikkerhetsalarmer, legevaktsentral, ruteopplysning med mer. Vi har døgnkontinuerlig bemanning alle dager, hele året. Våre medarbeidere leverer tjenester til din bedrift, uavhengig av størrelse, bransje og geografisk beliggenhet.

Advokat Ingar Nikolaisen Kuoljok

Tlf: 75 77 41 40 / 971 40 206
advokat@kuoljok.no
www.kuoljok.no/

Advokatvirksomhet og eiendomsmegling med kontor i Tysfjord. Kuoljok har juridisk embedseksamen i 1994 fra Universitet i Tromsø. Etter eksamen har han arbeidet flere steder i Nord-Norge som rettshjelper, dommerfullmektig, rettsforsker og i den offentlige forvaltningen. Advokatbevilling og egen praksis fra 2003. 

HMS Nord-Salten

Tlf: 976 17 377
post@hmsnordsalten.no

HMS Nord-Salten AS ble etablert i 2016 som en bedriftshelsetjeneste for virksomhetene i Nord-Salten. 

Bente Iren Melby Ness

Tlf: 75 77 13 88
post@ness-camping.no
www.ness-camping.no/

Bente har i en årrekke drevet Ness Camping på Hamarøy. Campingplassen ligger helt i sjøkanten – måser og havørn er daglige gjester. Gangavstand til Nesstraumen – en av Nord-Europas kraftigste strømmer. Ta med fiskestanga og ta deg en torsk, en sei eller kanskje en laks! Nesstraumen danner inngangen til et innlandshav med øyer, holmer og strender – og er ideelt for padleturer med kajakk.

Tranøy Fyr AS

Tlf: 997 04 499
E-post: info@tranoyfyr.no
www.tranoyfyr.no

Tranøy fyr er et magisk sted for sjelefred og nytelse. Vi har 14 rom og totalt 40 sengeplasser. Naustet Mat og drikke serverer god og hjemmelaget mat basert på kortreiste råvarer, alle rettigheter. Vi tilbyr også guiding i selve fyret, samt at vi har et eget møterom med plass til opptil 20 personer.

Lars Kintel, Kintel AS

lars.kintel@gmail.com

Kintel AS driver hovedsakelig med oversetting mellom norsk og lulesamisk av pressemeldinger og offentlige saksdokumenter, spesielt for DSS og Sametinget. I tillegg har de også en del oversetting av læremidler og lærebøker for ulike samiske forlag

BW Art

918 32 750
E-post: ben-wes@online.no

BWArt arbeider med produksjon av kunst/kunsthåndverk og bilderammer. Rammeverkstedet dekker hele spekteret av tjenester! Virksomheten er i stadig utvikling og vil på sikt få en mer aktiv profil samt tilby salg av bilder fra lokalene på Helland.

Hamsunsenteret

75 50 34 50
www.hamsunsenteret.no

Hamsunsenteret er det nasjonale senteret for forfatter og nobelprisvinner Knut Hamsun (1859-1952). Det prisbelønte bygget ligger i storslått natur ved havstrømmen Glimma i Hamarøy, Nordland. Hamsunsenteret har over 20 000 besøkende i året. Virksomheten er sentrert rundt formidling, forskning, forvaltning og fornying knyttet til arven etter Hamsun. Senteret har de siste årene økt satsingen på matopplevelser og litterære opplevelser.

Ájvan Økonomi AS

Tlf: 75 77 11 33
E-post: post@ajvan.no
www.ajvan.no

Ájvan Økonomi AS er et autorisert regnskapsførerselskap beliggende i Nye Hamarøy kommune. Selskapet, som ble etablert i 1971 under navnet MB Regnskap, har i dag hovedkontor i Storjord Næringspark og avdelingskontor i «Mestabygget» i Ulvsvåg. Ájvan Økonomi har en betydelig kundemasse i Nord-Salten, og er inne i en spennende utvikling hvor regnskap i stor grad er i ferd med å flyttes over på helelektroniske løsninger.

Haneseth Nord-Salten AS

Tlf: 75 53 50 75
nordsalten@haneseth.no
www.nordsalten.haneseth.no

Haneseth Nord Salten AS ble etablert i august 2009, og er en del av Haneseth Gruppen. Haneseth Nord Salten AS jobber med salg og service av installasjoner på flere fagområder, i hovedsak kan nevnes: Elektroinstallasjoner i bolig, næringsbygg, landbruk og industri, Brannalarmer og nødlysanlegg, automatiserte anlegg, inkl. styretavler for industri, vannverk, pumpestasjoner m.m, fiberinstallasjoner og El-kontroller.

Innhavet Transport eiendom

Tlf: 957 46 857

Investering og utleie av fast eiendom, rådgivning og deltagelse i andre virksomheter.

Nord-Salten Auto AS

www.nord-salten-auto.no

Nord Salten Auto har bilverksted, bilskadeverksted og bilsalg på Ulvsvåg i Hamarøy. Vi tilbyr service, vedlikehold og reparasjon av de fleste bilmerker.

Oppeid Handel AS

Tlf: 75 77 01 03
info@hamaroy-shoppingsenter.no
www.hamaroy-shoppingsenter.no

Oppeid Handel AS eies og drives av Kuldeep Singh og består av Hamarøy shoppingsenter på Oppeid. Senteret har Spar matbutikk og en butikk med gaveartikler, klær, kjøkkenutstyr, leker og mye mer. I desember 2019 åpner Café Paris.

Ofoten flerfaglige opplæringskontor

Tlf: 913 06 706
nordsalten@ofo-narvik.no
www.ofo-narvik.no

Ofoten Flerfaglige Opplæringskontor (OFO) er et opplæringskontor som tar inn lærlinger i de fleste fag.Vårt hovedkontor ligger i Narvik, i tillegg til et avdelingskontor på Oppeid i Hamarøy Kommune, som server våre lærlinger og bedrifter i Nord-Salten.OFO er registrert som en forening og er eid av medlemsbedriftene. OFO har ca. 200 lærlinger fra Steigen i sør til Tjeldsund i nord fordelt på våre 138 medlemsbedrifter. Vår jobb er å koble sammen våre medlemsbedrifter og elever som er ferdig med yrkesfag, eller som skal ta læretiden som Steigenmodell.I tillegg har vi oppfølging av lærling og bedrift underveis i opplæringsløpet. Vårt mål er at lærlingene som søker til våre bransjer skal få best mulig opplæring.

The Quartz Corp

Tlf: 75 78 53 00
tqc@thequartzcorp.com
www.thequartzcorp.com

QUARTZ Corp er en ledende leverandør av ren kvartssand fra nettsteder i Spruce Pine (USA), som er kilden til verdens reneste kvarts og Drag (NO). Våre produksjonsanlegg ligger strategisk i USA og Europa, noe som gjør oss i stand til å levere kvartssand med høy renhet til globale kunder.

Knut Hamsun videregående skoler

Tlf: 75 65 22 00
post.hamsun@vgs.nfk.no
www.hamsun.vgs.no

Knut Hamsun videregående skole er en skole med studiested på Oppeid i Hamarøy og et studiested i Leinesfjord i Steigen. Skoleåret 2019/2020 har vi ca 130 elever fordelt på studier innenfor studiespesialisering og yrkesfag. I tillegg har vi deltidselever og elever via Nettskolen i Nordland.
Som eneste skole i landet tilbyr vi friluftslivsfag, et studie som gir generell studiekompetanse kombinert med turer og aktiviteter i naturskjønne omgivelser. På Knut Hamsun Vgs tilbyr vi også 3- årig lulesamisk språkopplæring. Et unikt tilbud hvor eleven får mulighet til å velge samisk som første eller andre språk.