Tranøy Galleri og Kunstformidling

Bjørn Wiik: 91 52 85 10
Siri Nilsen: 91 59 33 36
www.tranoy-galleri.com

Tranøy Galleri skal levere kunst og kulturopplevelser for å skape magi. Vi skal bidra til det gode liv – midt i naturen, midt inni kunsten, midt mellom mennesker som stopper opp litt, sanser, tenker etter og nyter. I sommersesongen fra medio juni til medio august har vi åpent alle dager 11-19. (mandager stengt) Ved konserter er det åpent på kveldstid. Tranøy Galleri vil også ha jul på Tranøy, i månedsskifte november / desember for å skape litt mer liv i en mørk årstid, og spre varme med juleforestilling og kunstutstilling.

Cermaq
Arctic Salmon Center i Skutvik

Hans Ola Pedersen 90809478
Isak Sjøblom 95089820
www.arcticsalmoncenter@cermaq

Arctic Salmon Center i Skutvik er Cermaq sitt Visningssenter for havbruk. Vi skal ha særskilt fokus på informasjon om hvilke grønne teknologier næringen jobber med. En av våre viktigste målgrupper er ungdom og studenter fra Hamarøy og regionen rundt oss. I sommersesongen juni-juli-august vil senteret være åpent alle dager kl 09-19. Da vil vi også tilby 2 daglige RIB turer ut til en av våre merder. Ellers i sesongen er senteret åpen etter avtale.

Anna Kuoljok, Njunjes

Telefon: 414 77 822
E-post: post@samisafaricamp.no
Nettside: www.samisafaricamp.no

Anna Kuoljok er daglig leder i den samiske reiselivsbedriften Njunjes. Sammen med mannen Ingar Kuoljok driver hun Sámi Safari Camp i Mannfjorden i Tysfjord. Sámi Safari Camp er lavvo glamping – det vil si at fem av lavvoene har gulv, og er innredet og møblert etter formål. Campen har tre sovelavvoer, en storlavvo med salong og spisestue, og en toalettlavvo. I tillegg har vi to tradisjonelt innredet lavvoer med åpen ild, bjørkeris og reinskinn på gulvet. På Sámi Safari Camp kommer gjestene tett på naturen og den samiske kulturen.

Petas-Design

Telefon: 93 67 36 45
E-post: peter@petas-design.com
Nettside: www.petas-design.com

Nettsider · Trykksaker · Logoer · Foto
Stilsikker utforming innenfor trykte og digitale medier. Design for profilering og markedsføring som er nøye gjennomtenkt med krav til høy kvalitet. Mangfoldig, målgruppe-orientert og passende. Utvikling av konsept samt utforming og realisering av f.eks: Nettsider · Logoer · Brosjyrer · Reklame · Annonser · Plakater · Skilt · Emballasje · Forretningspapirer · Kataloger · CD-Cover · Interaktive løsninger · Fotografering · Film · Profilartikler · Bøker · m.m.

Nordlaks Oppdrett AS

Telefon: 76 11 81 00
www.nordlaks.no

Nordlaks Oppdrett AS produserer rundt 40 000 tonn laks og regnbueørret hvert år. Selskapet har 39 lokaliteter fordelt på 9 kommuner i Nordland og Troms. Oppdrett er organisert i to driftsenheter; Nordland og Troms, hver med omtrent halvparten av produksjonen. Oppdrett hadde 127 ansatte i 2018.

Nord-Salten Kraft AS

Telefon: 75 77 10 00
E-post: firmapost@nordsaltenkraft.no
www.nordsaltenkraft.no

Nord-Salten Kraft er et energiselskap med virksomhet innenfor kraftproduksjon, kraftsalg til sluttbrukere, bredbånd og strømnett. Selskapet har 54 ansatte. Nord-Salten Kraft har kontorer/oppmøtested i Bogøy i Steigen, Kjøpsvik i Tysfjord, Rekvannet og Ulvsvåg i Hamarøy. Hovedkontoret er på Ulvsvåg.

HT Safe AS

Telefon: 75 76 54 00
E-post: firmapost@ht-safe.no
www.ht-safe.no

HT Safe er et respons- og informasjonssenter med et bredt tjenestespekter for både offentlig og privat sektor. Vi tilbyr sentralbordtjenester, helsefaglig responssenter for velferdsteknologi og sikkerhetsalarmer, legevaktsentral, ruteopplysning med mer. Vi har døgnkontinuerlig bemanning alle dager, hele året. Våre medarbeidere leverer tjenester til din bedrift, uavhengig av størrelse, bransje og geografisk beliggenhet.

Advokat Ingar Nikolaisen Kuoljok

Telefon: 75 77 41 40 / 971 40 206 
E-post: advokat@kuoljok.no https://kuoljok.no/

Advokatvirksomhet og eiendomsmegling med kontor i Tysfjord. Kuoljok har juridisk embedseksamen i 1994 fra Universitet i Tromsø. Etter eksamen har han arbeidet flere steder i Nord-Norge som rettshjelper, dommerfullmektig, rettsforsker og i den offentlige forvaltningen. Advokatbevilling og egen praksis fra 2003.

HMS Nord-Salten

Telefon: 976 17 377
E-post:
post@hmsnordsalten.no

HMS Nord-Salten AS ble etablert i 2016 som en bedriftshelsetjeneste for virksomhetene i Nord-Salten.

Bente Iren Melby Ness

Telefon: 75 77 13 88
E-post: post@ness-camping.no
www.ness-camping.no

Bente har i en årrekke drevet Ness Camping på Hamarøy. Campingplassen ligger helt i sjøkanten – måser og havørn er daglige gjester. Gangavstand til Nesstraumen – en av Nord-Europas kraftigste strømmer. Ta med fiskestanga og ta deg en torsk, en sei eller kanskje en laks! Nesstraumen danner inngangen til et innlandshav med øyer, holmer og strender – og er ideelt for padleturer med kajakk.

Tranøy Fyr AS

Telefon: 997 04 499
E-post: info@tranoyfyr.no
www.tranoyfyr.no

Tranøy fyr er et magisk sted for sjelefred og nytelse. Vi har 14 rom og totalt 40 sengeplasser. Naustet Mat og drikke serverer god og hjemmelaget mat basert på kortreiste råvarer, alle rettigheter. Vi tilbyr også guiding i selve fyret, samt at vi har et eget møterom med plass til opptil 20 personer.

Lars Kintel, Kintel AS

Telefon:
E-post: lars.kintel@gmail.com

Kintel AS driver hovedsakelig med oversetting mellom norsk og lulesamisk av pressemeldinger og offentlige saksdokumenter, spesielt for DSS og Sametinget. I tillegg har de også en del oversetting av læremidler og lærebøker for ulike samiske forlag.

BW Art

Telefon: 918 32 750
E-post: ben-wes@online.no
Post/besøksadr: Hamlotveien 25, 8927 Tranøy

BWArt arbeider med produksjon av kunst/kunsthåndverk og bilderammer. Rammeverkstedet dekker hele spekteret av tjenester! Virksomheten er i stadig utvikling og vil på sikt få en mer aktiv profil samt tilby salg av bilder fra lokalene på Helland.

Hamsunsenteret

Telefon: 75 50 34 50
hamsunsenteret.booking@nordlandsmuseet.no
www.hamsunsenteret.no

Hamsunsenteret er det nasjonale senteret for forfatter og nobelprisvinner Knut Hamsun (1859-1952). Det prisbelønte bygget ligger i storslått natur ved havstrømmen Glimma i Hamarøy, Nordland. Hamsunsenteret har over 20 000 besøkende i året. Virksomheten er sentrert rundt formidling, forskning, forvaltning og fornying knyttet til arven etter Hamsun. Senteret har de siste årene økt satsingen på matopplevelser og litterære opplevelser.

MB Regnskap Skutvik AS

Telefon: 75 77 11 33
E-post: mbregn@start.no

MB Regnskap Skutvik AS er et autorisert regnskapsførerselskap som er medlem av NARF. Vi tilbyr tjenester innen regnskap, fakturering, lønn, skatt og årsoppgjør. MB Regnskap har kontor på Skutvik i Hamarøy kommune. Vi har idag 3 ansatte.

Haneseth Nord-Salten AS

Telefon: 75 53 50 75
E-post: nordsalten@haneseth.no
https://nordsalten.haneseth.no

Haneseth Nord Salten AS ble etablert i august 2009, og er en del av Haneseth Gruppen. Haneseth Nord Salten AS jobber med salg og service av installasjoner på flere fagområder, i hovedsak kan nevnes: Elektroinstallasjoner i bolig, næringsbygg, landbruk og industri, Brannalarmer og nødlysanlegg, automatiserte anlegg, inkl. styretavler for industri, vannverk, pumpestasjoner m.m, fiberinstallasjoner og El-kontroller.

Innhavet Transport eiendom

Telefon: 957 46 857

Investering og utleie av fast eiendom, rådgivning og deltagelse i andre virksomheter.

Nord-Salten Auto AS

Nord Salten Auto har bilverksted, bilskadeverksted og bilsalg på Ulvsvåg i Hamarøy. Vi tilbyr service, vedlikehold og reparasjon av de fleste bilmerker.

Øyvind Johansen Maskin AS

Telefon: 995 02 717
E-post: post@ojmaskin.no
https://www.ojmaskin.no/

Øyvind Johansen Maskin AS er et familieeid maskinentreprenørfirma etablert i 2006, men har vært i drift siden 1988, da som enkeltmannsforetak.

Vi er lokalisert på Storjord i Tysfjord i Nordland, og utfører oppdrag i kommunene
Tysfjord, Hamarøy og Steigen.

Ofoten flerfaglige opplæringskontor

Telefon: 913 06 706
E-post: nordsalten@ofo-narvik.no
https://www.ofo-narvik.no/

Ofoten Flerfaglige Opplæringskontor (OFO) er et opplæringskontor som tar inn lærlinger i de fleste fag.Vårt hovedkontor ligger i Narvik, i tillegg til et avdelingskontor på Oppeid i Hamarøy Kommune, som server våre lærlinger og bedrifter i Nord-Salten.OFO er registrert som en forening og er eid av medlemsbedriftene. OFO har ca. 200 lærlinger fra Steigen i sør til Tjeldsund i nord fordelt på våre 138 medlemsbedrifter. Vår jobb er å koble sammen våre medlemsbedrifter og elever som er ferdig med yrkesfag, eller som skal ta læretiden som Steigenmodell.I tillegg har vi oppfølging av lærling og bedrift underveis i opplæringsløpet. Vårt mål er at lærlingene som søker til våre bransjer skal få best mulig opplæring.

Oppeid Handel AS

Telefon: 75 77 01 03
E-post: info@hamaroy-shoppingsenter.no
www.hamaroy-shoppingsenter.no

Oppeid Handel AS eies og drives av Kuldeep Singh og består av Hamarøy shoppingsenter på Oppeid. Senteret har Spar matbutikk og en butikk med gaveartikler, klær, kjøkkenutstyr, leker og mye mer. I desember 2019 åpner Café Paris.

Knut Hamsun videregående skole

Telefon: 75 65 22 00
E-post: post.hamsun@vgs.nfk.no http://www.hamsun.vgs.no/

Knut Hamsun videregående skole er en skole med studiested på Oppeid i Hamarøy og et studiested i Leinesfjord i Steigen. Skoleåret 2019/2020 har vi ca 130 elever fordelt på studier innenfor studiespesialisering og yrkesfag. I tillegg har vi deltidselever og elever via Nettskolen i Nordland.
Som eneste skole i landet tilbyr vi friluftslivsfag, et studie som gir generell studiekompetanse kombinert med turer og aktiviteter i naturskjønne omgivelser. På Knut Hamsun Vgs tilbyr vi også 3- årig lulesamisk språkopplæring. Et unikt tilbud hvor eleven får mulighet til å velge samisk som første eller andre språk. Skolens rektor er Elin Eidsvik.  

The Quartz Corp

Telefon: 75 78 53 00
E-post: tqc@thequartzcorp.com
https://www.thequartzcorp.com/

QUARTZ Corp er en ledende leverandør av ren kvartssand fra nettsteder i Spruce Pine (USA), som er kilden til verdens reneste kvarts og Drag (NO). Våre produksjonsanlegg ligger strategisk i USA og Europa, noe som gjør oss i stand til å levere kvartssand med høy renhet til globale kunder.